Marathondagboek week 9

img_1324

Een weekje wintersport, ofwel een weekje creatief omgaan met m’n hardloopschema. Ik had op voorhand al wat gezocht op hardlooproutes rond Winterberg en Ellmau, maar die waren vooral voor de zomermaanden bestemd. In de winter ren je toch iets minder makkelijk een besneeuwde helling omhoog.

Dinsdag 23 januari (Dag 53/100)

Ik had vandaag moeten lopen, maar de wegen in en rond het dorp zijn nog teveel besneeuwd om met enige snelheid overheen te gaan. Gelukkig zit ik deze week niet stil en lever ik alsnog de nodige inspanning op m’n ski’s en snowboard. Vandaag bereikten we zelfs een afstand van 38 kilometer.

Donderdag 25 januari (Dag 55/100)

Type training: marathonhartslag | Hartslag: 148 | Afstand: 10 km

De paniek sloeg toch weer toe de afgelopen dagen, dus besloot ik vanmorgen in alle vroegte een rondje te gaan hardlopen. Het is al even mooi weer, dus de grote wegen zijn vrij van sneeuw. Ik kon helaas niet meer dan de lange weg naar het volgende dorpje Going af te lopen en weer terug. Als je dan eenmaal wat kilometers in de benen hebt, is de motivatie om door te gaan gelukkig groter. Met nog een mooi rondje in en rond het dorp, kwam ik uiteindelijk toch op 10 kilometer uit.

Vrijdag 27 januari (Dag 57/100)

Weer zo’n dag waarop ik had moeten lopen, maar eronderuit kneep. Druk met uitpakken en weinig motivatie vandaag. Komende week ga ik er weer tegenaan, want de 10 EM in Apeldoorn staan voor de deur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: