Over ons

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Desirée (39) en samen met mijn vriend Dennis (43), proberen we onze zoon Jelle (aug. ’16) en Mees (nov. ’18) een leuk gezinsleven te bieden. Met een eerste ging dat met vallen en opstaan, ook wij beleven de klassieke situaties qua opgroeien en opvoeden en ook wij vallen vast en zeker in dezelfde valkuilen als elke andere jonge ouder. Met de tweede gaat het op veel vlakken een stuk beter, maar heeft hij natuurlijk weer z’n eigen eigenaardigheden 😉

Als mama van Jelle & Mees geef ik jullie in dit persoonlijke blog een kijkje in mijn leven als drukke, sportieve, werkende, liefhebbende, gelukkige maar altijd-meer-willende mama.

Mijn ervaringen, mijn (ongevraagde) adviezen en mijn hersenspinsels. Soms informatief, soms vermakelijk, altijd persoonlijk en vermoedelijk (erg) herkenbaar. Niet met als doel om het grote publiek te bereiken, wel voor de mensen dichtbij mij, om mee te kunnen genieten van mijn belevenissen met ons gezin. En vooral voor mijzelf, om te weten dat er een plekje is waar ik m’n herinneringen kan bewaren om later nog eens terug te kunnen lezen.

Naast verhalen over onze kinderen, komen er in sommige periodes ook verhalen voorbij over bijvoorbeeld sportieve uitspattingen zoals de marathon van Barcelona die ik in 2018 liep en vakantieverhalen, omdat ik het ook tijdens het reizen vaak heerlijk vind om te schrijven en anderen mee te nemen in onze avonturen.

Kortgeleden (jan. ’21) is mijn eigen moeder helaas overleden. De titel van deze blog ‘Mammaliefde’ heeft daarmee een extra lading gekregen. Omdat schrijven voor mij op meerdere vlakken een uitlaatklep is en omdat mijn moeder de grootste fan en trouwste lezeres van mijn blogs was, bevat deze blogwebsite sindsdien ook verhalen die ik schreef in de tijd dat mijn moeder ziek was en nu in mijn zoektocht naar rouw.

Wel probeer ik steeds vaker de onderwerpen af te wisselen, omdat het leven gewoon verder gaat.

Veel leesplezier!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: