Met mamma naar mammacafé De Kleine Parade

In mijn verdere zoektocht naar kids-proof cafés, bracht ik vorige week woensdag samen met mijn eigen mamma een bezoekje aan mamma-café De Kleine Parade. Een super leuke plek middenin de Pijp, slechts een paar passen verwijderd van de Albert Cuijp.

De ene helft van het pand doet dienst als winkeltje met speelgoed, servies en snoezige kleertjes, de andere helft is ingericht als atelier/knutselruimte en café. De bar staat in het midden, die beide gedeelte van elkaar scheidt. De (klap)deuren voorkomen dat de kinderen toch per ongeluk weglopen als je even niet op let.

Iedere zaterdag schijnen er activiteiten georganiseerd te worden en je kunt de ruimte afhuren voor kinderfeestjes of babyshowers. Door-de-weeks kun je er heerlijk relaxed zitten met vriendinnen of je eigen mamma voor een lekkere koffie met taart, om in redelijke rust even bij te praten. De kleintjes vermaken zich er prima met een grote hoeveelheid speelgoed.

Je vind de Kleine Parade aan de Gerard Doustraat 142-144.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: