8x Op pad met een bijzonder vervoersmiddel

1. Blauw Busje Volkswagen T2

Een oldtimer Volkswagen T2 camper met bouwjaar 1978, heeft met Niek en Marleen al veel verschillende plekken gezien. Nu is het jouw beurt! Pak je spullen, neem plaats in het vrolijke busje en ga op pad. Touren door Nederland of een roadtrip in het buitenland; de keuze is aan jou.

31

Klik hier en lees meer.


2. Retro Constructam caravan via Mo’s Caravaan

Mo’s Caravaan heeft twee authentieke Constructams in haar bezit, nog in originele staat. Deze retro caravans zijn te huur, voor een weekendje weg, een vakantie of als eyecatcher voor je bruiloft. Je hebt geen speciaal rijbewijs nodig om de caravan achter je auto te mogen hangen, ideaal dus om even lekker weg te gaan.

45.png

Klik hier en lees meer.


3. Kleurrijke en hippe caravans via Huisje op Wielen

De caravans van Huisje op Wielen zijn van alle gemakken voorzien waardoor je niets anders hoeft mee te nemen dan je koffer met persoonlijke spulletjes. Van wc-papier tot waxinelichtjes en van handdoeken tot spelletjes en boeken, het ontbreekt je aan niets, zelfs aan een Nespresso koffiemachine met bijbehorende koffie is gedacht. Je mag de caravan meenemen naar waar je wilt, er is geen vaste staplek. Vrijheid, blijheid!

46

Klik hier en lees meer.


4. Geardropper kampeeruitrusting verhuur

Verhuur van complete kampeeruitrustingen op locatie in verschillende landen in Europa. Kies je pakket, het afhaalpunt en de vakantie kan beginnen. Ontdek nieuwe plekken, ga op avontuur en maak de mooiste herinneringen. Doordat je zelf geen kampeerspullen hoeft mee te nemen kun je makkelijk met het vliegtuig. Huur op plaats van bestemming een auto en je bent vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. De perfecte manier om te kamperen op plekken waar je anders niet zou komen!

44.png

Klik hier en lees meer.


5. Retroroadtrip verhuurt een T2 camper Volkswagen busje

Retroroadtrip verhuurt een nostalgisch exemplaar uit de jaren ’70, die luistert naar de naam Guusje. Pak je koffer en ga op stap, in Nederland (in voor- en naseizoen) of tijdens de zomermaanden in Frankrijk.

113.png

Klik hier en lees meer.


6. Rondreis door Drenthe met een retro kampeerbusje

Een roadtrip is leuk met je eigen kampeermiddel, nog leuker wordt het met een retro kampeerbusje. Natuurkampeerterreinen biedt in samenwerking met Tralaluna een rondreis langs de mooiste locaties in Drenthe, Groningen en/of Friesland. Alles is voor je geregeld, je hoeft alleen nog maar te genieten!

117.png

Klik hier en lees meer.


7. Toeren met een volkswagenbusje

De Volkswagenbus.nl heeft vijf prachtige VW Type 2 busjes in haar bezit. Ze zien er allemaal super strak uit in 5 vrolijke kleuren, allemaal met hun eigen karakter. Wat dacht je van mintkleurige Minty, de helderblauwe Mr. Blue of de zandkleurige Sandy? Of je nu een lekker dagje wilt toeren, een of meer busjes als trouwvervoer wilt gebruiken of zelfs een weekendje wilt kamperen…

160.png

Klik hier en lees meer.


8. Op pad met een nostalgische auto

Een dagje toeren in een van de nostalgische mooie auto’s van Nostalgico. Een Fiat 500 cabrio, een Alfa Romeo Spider, een Mini Cooper Classic of een Volkswagen Kever cabrio? Picknickmand erbij en blij!

1.png

Klik hier en lees meer.


 

Kom later nog eens terug, wie weet vind je hier dan nog veel meer nieuwe ideëen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: