31x Een nachtje of meer logeren in Nederland

1. Pipowagen Warm Welkom in Noord-Limburg

Een bijzondere 5-persoons pipowagen; sfeervol en met liefde ingericht, kindvriendelijk. Vrolijke stippen, roosjes en gezellige ruitjes… ingericht met brocante accessoires, hartjes, leuke lampjes, bloemetjes.

4

Klik hier en lees meer.


2. Ory aan Zee in Egmond aan zee

Drie hele fijne plekjes aan zee: een Beach Cottage, Beach House en Beach appartement. Deze hippe familie vakantiewoningen liggen in een van de leukste badplaatsen van ons land.

5

Klik hier en lees meer.


3. Vakantiewoningen It Dreamlan in Friesland

Een veelzijdig vakantieadres met zoveel leuks dat ik niet goed weet waar te beginnen! De design vakantiewoningen, het gezellige 10-persoons familiehuis, de groepsaccommodatie, de knusse vakantiewoning, de strak vormgegeven Trek-in (glamping) of het natuurkampeerterrein; alles is even bijzonder bij Robert en Minke.

7.png

Klik hier en lees meer.


4. B&B Uit de Wind in Broek en Waterland

Ligt aan de rand van Broek in Waterland, op een idyllische, landelijke locatie onder de rook van Amsterdam. De rolstoelvriendelijke B&B, voor 2 personen, is comfortabel, modern en ligt rustig. Een fijne plek om uit de wind even op te laden!

9.png

Klik hier en lees meer.


5. Gasterie Lieve Hemel in Sevenum (Limburg)

Gasterie Lieve Hemel, dat is proeven van Frankrijk, maar dan in Nederland! Zodra je aankomt bij de karaktervolle boerderij in het Limburgse Sevenum waan je je in Frankrijk. De lavendelkleurige luiken, de bistro stoeltjes in de tuin, druivenranken, de brocante bankjes, alles ademt Frankrijk.

13.png

Klik hier en lees meer.


6. Vakantiehuis de Heerenkamer in Twente

Hou je van pure natuur, uitgestrekt en ongerept? Van rust en ruimte? Van een uitzicht zonder ‘obstakels uit de bewoonde wereld’? Van buiten inspiratie op doen, je hoofd leeg laten waaien en echte stilte? Van kinderen die zich uren vermaken in het bos? Boek een weekendje weg of vakantie bij Natuurlogies-Buurse Buiten in Twente.

14.png

Klik hier en lees meer.


7. Buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe (Gelderland)

Op een unieke locatie aan de rand van de Veluwe en de Posbank, echt midden in de bossen! Dichter bij de natuur kun je niet overnachten. Hier luister je naar kwetterende vogels, het ruisen van de bladeren en komen de wilde zwijnen in de schemering wroeten op zoek naar voedsel.

17.png

Klik hier en lees meer.


8. Vakantiewoning Buitenleven op Landgoed Mariënwaerdt (Betuwe)

Een sfeervol vakantiehuis in de Betuwe, gelegen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het idyllische huis met rieten dak ligt prachtig, temidden van landerijen, slingerende dijkjes en eeuwenoude lanen. Overnacht in alle rust, in de natuur. De Buitenleven vakantiewoning is ingericht door een styliste van het magazine ‘Buitenleven’. Met de witgepleisterde buitenmuren, rieten kap, eikenhouten vloeren, robuuste keuken en de hippe, kleurrijke inrichting heeft het huis alle ingrediënten om je verblijf op het landgoed tot een echte ‘Buitenleven’- ervaring te maken!

23.png

Klik hier en lees meer.


9. B&B Logeren aan de Brink bij Harderwijk

Een comfortabele B&B met hot tub aan de rand van de Veluwe, bij Harderwijk en Ermelo. De ligging van de B&B is perfect, je kunt alle kanten op.

24.png

Klik hier en lees meer.


10. Vakantiewoning De Heerlijkheid Vijlen (Zuid-Limburg)

Ligt op een van de mooiste plekken in Zuid-Limburg, aan een doodlopende weg. Het uitzicht vanaf de vakwerkhoeve beneemt je de adem! Het glooiende landschap strekt zich kilometers ver uit. Wanneer je je omdraait kijk je naar een sprookje: het knusse 4-persoons Hans & Grietje huisje en de sfeervolle 14-persoons groepsaccommodatie de Lomberg.

32

Klik hier en lees meer.


11. Pipowagen op landgoed Het Hoge Meinen bij Winterswijk (Achterhoek)

Tussen Lichtenvoorde, Groenlo en Winterswijk in de mooie Achterhoek. Het landgoed is de thuisbasis voor het boerenbedrijf van familie Hijink, hun prachtige monumentale herenboerderij en de nostalgische woon- ofwel pipowagen. Een pracht logeerplek voor iedereen die van rust, ruimte en relaxen houdt. Én genieten, wat al begint zodra je de met hoge bomen omgeven oprijlaan opdraait.

33

Klik hier en lees meer.


12. Vakantieverblijf de Trommel in Domburg (Zeeland)

Op vakantie naar Zeeland? Hier vind je de perfecte plek voor een comfortabele vakantie aan zee. Ruime, eigentijdse appartementen, een vakantiewoning en twee knusse huisjes, gelegen onder aan de duinen op slechts 1 km. van Domburg.

34.png

Klik hier en lees meer.


13. Strandhuisje huren

De zon in de zee zien zakken vanaf je eigen terras, in slaap vallen met het geluid van de branding op de achtergrond en zo vanuit je bed het strand op lopen… Een strandhuisje huren levert heel wat heerlijke ervaringen en mooie herinneringen op. Fijner kan niet – geen wonder dat strandhuisjes de laatste tijd zo populair zijn geworden!

35.png

Klik hier en lees meer.


14. Haagse Strandhuisjes bij Kijkduin (Zuid-Holland)

De Haagse Strandhuisjes staan op het strand bij Kijkduin. Slapen aan zee, genieten van het strand, staren over het water, spelen in de branding… 

37.png

Klik hier en lees meer.


15. B&B Gasterie PUUR Leven in Swolgen (Limburg)

Ligt in het noorden van Limburg, in het dorpje Swolgen. Een mooie B&B die je meer ruimte en privacy biedt dan de doorsnee B&B. Wanneer je reserveert bij PUUR Leven, heb je de hele gasterie voor jezelf. Er is plaats voor 5 personen, ideaal dus voor kleine groepen, vriendinnen, gezinnen of stellen die ruimte en privacy op prijs stellen.

39.png

Klik hier en lees meer.


16. Vakantiehuisje Studio Woude 07 op het eiland De Woude

Het vakantiehuisje is een studiootje waarin u zich echt op vakantie voelt. Het bevindt zich op het Eiland De Woude aan de Markervaart dat rechtstreeks in verbinding staat met het Alkmaardermeer. Voor vogelspotters en wandelaars een fantastische plek. Vissers komen helemaal bij ons aan bod dit omdat de visgids, Thomas, naast de studio woont. Van het grote terras aan het water kunt u gebruik maken. Er is ook plek voor een bootje.

41

Klik hier en lees meer.


17. Tiny houses van ‘Bij Ons’ in Groesbeek

De Tiny House trend gaat niet aan Camping Bij Ons voorbij. Er staan twee toffe huisjes, de Stijlkar en de Barn: stoer, knus en origineel. Het allermooist is nog wel de 4-persoons Dome, uniek in Nederland! Er zijn verschillende relaxplekken met hangmat. De ultieme relaxplek vind je in de bloemenweide, de houtgestookte Dutchtub.

145

Klik hier en lees meer.


18. B&B Villa Heidetuin aan de rand van Bergen op Zoom

Een villa met een B&B, gites, suite, brasserie en een fantastisch terras, gelegen op landgoed Lievensberg met een grote parkachtige tuin met beukenlanen, bos, heide en picknickplaatsen.

 

Klik hier en lees meer.


19. Het Westerkerkje dichtbij Giethoorn

Ooit het kleinste houten kerkje van Nederland, nu een heerlijke plek voor een paar dagen ertussen uit. Iedereen die het Westerkerkje voor het eerst ziet, is onder de indruk; dit verwacht je misschien in Noorwegen of Rusland, maar zeker niet in Nederland. Het kerkje straalt rust en warmte uit en is een unieke uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Dit is een plek waar je komt voor ontspanning, inspiratie en gezelligheid. Ouderwetse gezelligheid, met houtkachel.

147

Klik hier en lees meer.


20. Droste’s Boerderijlodges in Twente

Droste’s Boerderijlodges zijn design appartementen, gelegen op unieke plekken in het kenmerkende Twentse coulisse landschap, meestal in de buurt van een natuurgebied van Staatsbosbeheer of Overijssels Landschap. Niet alleen de locatie van de lodges is uniek, ook de inrichting voldoet aan al je wensen! Een heerlijk bubbelbad, regendouche, openhaard, Nespresso en bij aankomst staat er een goede fles wijn te wachten.

148

Klik hier en lees meer.


21.  Varend ScheepsHuisje in Friesland

Dit vakantiehuis op het water ziet er aan de buitenkant simpel maar knus uit, van binnen blijkt het verrassend ruim, luxe en comfortabel. Door de ramen en openslaande deuren is het binnen heerlijk licht. Het ScheepsHuisje heeft comfortabele slaapplaatsen, voor 2 tot maximaal 6 personen.

151

Klik hier en lees meer.


22. Inn Holwerd in het noorden van Friesland

Een fijn 4-persoons vakantiehuis. Het is een oud huis in een karakteristiek straatje in de oude dorpskern van Holwerd. De oude elementen zijn bij de renovatie bewaard gebleven en design is toegevoegd. De inrichting is sfeervol en warm. Een woonkamer met houtkachel, slaapkamers met kingsize boxspings, een keuken met vaatwasser…

154

Klik hier en lees meer.


23. Landgoed In de Morelleput in Zeeuws-Vlaanderen

Bevalt het ontspannen gevoel in de theetuin je zo goed dat je niet meer weg wilt, blijf dan logeren in de B&B. Er zijn vier ruime kamers met een eigen badkamer, goede bedden, zithoekje en de mogelijkheid om koffie & thee te zetten. Voor kinderen is er een leuke bedstede om in te slapen. ’s Ochtends in de ontbijtkamer aanschuiven voor het ontbijt is een feest!

156.png

Klik hier en lees meer.


24. In de Hippe Kip op charme camping de Vledders in Schipborg (Drenthe)

De oldtimers ondergingen een metamorfose. Van oubollig bruin-met-oranje naar fris wit-met-rood-en-roze, met leuke details als bloemetjes gordijnen, porseleinen knopjes op de kastjes, kanten tafelkleedjes en vintage lampenkappen. Je kunt kiezen uit vier gepimpte caravans of een van de drie stacaravans. Een tentje bijplaatsen mag natuurlijk altijd en sommige bedden zijn zo groot dat er wel een kindje bij past.

157.png

Klik hier en lees meer.


25. Verborgen B&B aan de rand van de Veluwe

Ver van alle drukte biedt Verborgen B&B een fijn verblijf in B&B Back to basic. Sloophout en ander materiaal kregen een tweede leven in het gezellige en warme verblijf voor twee personen. Grote leren fauteuils staan bij de houtkachel, gericht naar het grote raam met zicht op groen. De slaap- en badkamer lopen in elkaar over, met een fijne inloopdouche. In het keukentje kun je een kop koffie of thee zetten.

158

Klik hier en lees meer.


26. De Oude Broederij in Afferden (Limburg)

Het gebouw bestaat uit twee vakantiewoningen voor 6-8 personen. De nieuwe huizen zijn zo gebouwd dat ze ook samen te huren zijn als groepsaccommodatie voor families of vriendengroepen. Door de warme en sfeervolle inrichting voelen de huizen als echte familiehuizen, een thuis voor iedereen!

163

Klik hier en lees meer.


27. Villa Holland vakantiehuisjes in Sint Maartenszee (Noord-Holland)

De drie vakantiehuisjes genaamd cottage Rood, Wit en Blauw (verwijzend naar de Nederlandse vlag), kunnen geboekt worden als logeeradresje voor een midweek, weekend en hele week. De eenvoudige cottages liggen op een particulier terreintje aan de rand van de duinen en de bollenvelden. Villa Holland is heerlijk voor iedereen die wil genieten van zee, strand en duinen tegen een betaalbare prijs.

164

Klik hier en lees meer.


28. Grondulows Koe in de Kost in Heeten

Deze unieke, halfronde vakantieverblijven hebben een boomstammendak en staan midden in het weiland van de koeien, zodat jij prachtig uitzicht hebt op de landerijen én jouw eigen koe! De Grondulows zijn nieuwer dan nieuw; Sinds 1 december 2012 zijn ze op en top gereed voor jou om in te slapen!

 

Klik hier en lees meer.


29. Pipowagens van Buitengoed de Gaard bij Weert (Limburg)

De pipowagen is van alle gemakken voorzien: twee bedstedes, ruime woonkamer met bankstel met grote flatscreen tv, grote driedeurs wandkast, 1 bedstede met tv, oud-Hollands thema, een volledige uitgeruste keuken met mini-oven, keramische kookplaat en afwasmachine, een eigen badkamer, centrale verwarming, airco, WiFi, een heerlijk terras met zithoek en ligstoelen en last but not least, een eigen Dutchtub!

1.png

Klik hier en lees meer.


30. B&B De Rheezer Kamer in Rheeze (Overijssel)

Het gastenverblijf van de Rheezer Kamer ademt sfeer. Eigentijds design; een mooie mix van duurzame materialen, regionale producten en behoud van authentieke details. Wat opvalt is dat je een compleet gastenverblijf exclusief voor jezelf hebt. Ruimte, rust, luxe… en een prachtig uitzicht over de landerijen naar de Vecht.

1

Klik hier en lees meer.


31. Herberg Omke Jan in Woudsend (Friesland)

Dit is een écht Bijzonder Plekje: een authentieke stolpboerderij die onder leiding van ontwerper Piet Hein Eek verbouwd is tot een hippe herberg. Net zo sfeervol, stoer en eigentijds als het restaurant beneden zijn ook de gastenkamers boven in de boerderij. Er zijn er drie, plus een studio.

1.png

Klik hier en lees meer.


 

Kom later nog eens terug, wie weet vind je hier dan nog veel meer nieuwe ideëen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: