12x Iets langer logeren in Frankrijk

 1. Appartement Le Mouron Rouge nabij Saint Tropez (Zuid-Frankrijk)

Le Mouron Rouge verhuurt comfortabele appartementen, studio’s en een gastenkamer in de buurt van de Franse kustplaats Saint-Tropez. Op het groene domein, met bossen en velden, geniet je van rust, ruimte en een prachtig uitzicht.

1

Klik hier en lees meer.


2. Vakantiewoning Le Mayne de Boulède in de Lot-et-Garonne (Zuidwest-Frankrijk)

Charmante, landelijke vakantiewoningen, waar iedereen welkom is! Rolf en Karen kochten bijna tien jaar geleden een vervallen boerengehucht en verbouwden in de afgelopen jaren de boerderijen tot sfeervolle vakantiehuizen. Voorzien van modern comfort, maar met behoud van alle originele details.

2

Klik hier en lees meer.


3. Vakantiewoning Gite L’Etable in de Drôme (Zuid-Frankrijk)

Een luxe, gezellige en compleet ingerichte vakantiewoning voor 6-10 personen. Wanneer je aankomt valt alle stress van je af. Rustig gelegen, op een helling van de Drôme-vallei als 1 van de 4 gîtes in de eeuwenoude boerderij Le Perrier. Op het domein is veel ruimte aanwezig waar kids heerlijk vrij kunnen spelen, een gemeenschappelijk zwembad, een kersenboomgaard en wijnranken. Alle voorzieningen en de snelweg liggen op 5 of 10 autominuten. Als god in Frankrijk…

6

Klik hier en lees meer.


4. Vakantiehuis La-Bastide in de Haute Vienne (Zuid-Frankrijk)

Eén van de redenen waarom dit zo’n heerlijk vakantieadres is, is de kleinschaligheid. La-Bastide is een vakantiedomein van twee hectare met acht vakantiehuizen en drie ingerichte safaritenten met privé sanitair. Een plek waar je makkelijk contact hebt met de andere gasten, maar ook lekker met zijn tweeën of met het gezin kunt zijn.

12.png

Klik hier en lees meer.


5. B&B en vakantiehuis Domaine des Agnelles (Zuid-Frankrijk)

Te vinden in het zuiden van Frankrijk, bij ‘Pays Cathare’, Katharenland. Vlakbij Narbonne en slechts een half uurtje rijden van de Middellandse Zee. Gelegen in het piepkleine dorpje Villedaigne, omringd door wijngaarden en met prachtige bezienswaardigheden op rijafstand. Narbonne, Perpignan, Carcassonne, Montpellier, Béziers, het Pays des Cathares en de Pyreneeën zijn van hieruit makkelijk en snel te bereiken. Of ga je liever fietsen langs het Canal du Midi of de gezellige lokale marktjes bezoeken?

20

Klik hier en lees meer.


6. Vakantiehuis Maison Vivre+ in het dorpje Lalanne-Arque (Zuid-Frankrijk)

Een prachtig ingericht vakantiehuis, waar je tijdelijk mag genieten van het leven als God in Frankrijk. Een authentiek Frans huis is gerenoveerd tot een warme plek, waar je tot rust komt, geniet van de ruimte, het zwembad, de omgeving en elkaar. Het goede leven+…

Klik hier en lees meer.


7. B&B L’Epicerie du Pape in Vascoeuil (Normandië)

De B&B bestaat uit een landhuis met twee kamers en een knusse kabane in de tuin. In het huis proef je Frankrijk! De brocante details maken van de kamers sfeervolle logeerplekken. In de kabane in de tuin waan je je in Scandinavische sferen met veel hout en lichte tinten. Heerlijk om tot rust te komen!

40.png

Klik hier en lees meer.


8. La Cabane du Perche dichtbij Parijs (Normandië)

Beide boomhutten van La Cabane du Perche zijn volledig geïsoleerd en worden verwarmd in de winter. In alle seizoenen zijn ze dus geschikt voor een romantisch weekendje weg. De hutten zijn compleet ingericht met luxe badkamer, heerlijke bedden, een gezellig zitje en een terras met uitzicht waar je U tegen zegt.

161.png

Klik hier en lees meer.


9. B&B Les Oliviers du Taulisson aan de voet van de Mont Ventoux (Zuid-Oost Frankrijk)

Het doel van Les Oliviers du Taulisson is om de gast te laten genieten van de luxe van eenvoud. Rust en ruimte, het zwembad in de olijfgaard, table d’hôtes met biologische en lokale producten, duurzaam design en verschillende terrassen bieden alles wat je nodig hebt om je batterij op te laden. Je keert vol nieuwe energie huiswaarts.

162

Klik hier en lees meer.


10. Les 3Etangs nabij Clermont Ferrand (Auvergne)

Een 200 jaar oude boerderij is verbouwd, de eerste twee sfeervolle authentieke gites (2-6) personen zijn af. Aangekleed en ingericht met brocante. Van eettafel tot bidstoeltje, van antiek nachtkastje tot mooie dressoirs en ander klein brocante.

1.png

Klik hier en lees meer.


11. Hotel la Petite Couronne in Zuidwest Frankrijk

Grote kamers met privé terras of balkon, vrij uitzicht, modern en luxe ingericht, WiFi en airco en design in de badkamer. De ruime opzet op het terrein zorgt voor een ontspannen sfeer. In de tuin ligt een zwembad met ligbedden en hangmatten. Bij het zwembad bevindt zich het Poolhouse, waar je ontbijt en overdag welkom bent voor een hapje en een drankje.

1.png

Klik hier en lees meer.


12. Villa Lafage in de Lot et Garonne

Villa Lafage bestaat uit twee bijzondere vakantiewoningen in de Lot et Garonne, Frankrijk. Een 5-persoons duiventoren en een 10-persoons landhuis. Landelijk gelegen, comfortabel ingericht en met privé zwembad; heerlijk vakantiehuizen in het zuidwesten van Frankrijk.

1

Klik hier en lees meer.


 

Kom later nog eens terug, wie weet vind je hier dan nog veel meer nieuwe ideëen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: